Technical solutions : 

20mm : 

verhoogde installatievloerenVERHOOGDE INSTALLATIEVLOEREN


 

Verhoogde installatievloeren zijn de ideale oplossing voor die vloeren waarvan de aanleg vereist dat er bepaalde voorzieningen worden bedekt, die met enige frequentie bekeken of gewijzigd moeten worden. Deze toepassing is uiterst nuttig voor al die soorten bouwprojecten met een overdaad aan voorzieningen die regelmatig onderhouden moeten worden. De verhoogde vloer is een bouwsysteem dat bestaat uit een platform van panelen die steunen op instelbare voetstukken, evenals een lege kamer die de installatie ervan vergemakkelijkt en waardoor er gewerkt kan worden met allerlei soorten voorzieningen.

Verhoogde installatievloeren buiten

In het geval dat de verhoogde installatievloeren buiten gelegd worden, zijn de basiscomponenten de tegel en de voetstukken.

* Tegels: in dit geval zijn het porseleinen tegels die dankzij hun dikte van 20mm uitstekende mechanische eigenschappen bezitten.
* Voetstukken: hierop worden de panelen geplaatst. De voetstukken zijn van plastic, de hoogte en hellingsgraad ervan kan ingesteld worden en zij creëren een minimale voegafstand die het mogelijk maakt water uit het systeem af te voeren.

•  Pedestales: sobre los que apoyan los paneles. Son plásticos, ajustables en altura y pendiente y definen una junta mínima que permite el drenaje de agua en el sistema.
 
 
 
 
goto
27 sql / 2 sqlseo / 0.36395502s.