Bedrijf : 

Milieubewustzijn

De zorg voor het milieu is een constante factor tijdens het bestaan van Grespania. Om deze reden maakt het bedrijf zich sterk voor het ontwikkelen van strategieën die tot doel hebben het effect op het milieu van de productieprocessen tot een minimum te reduceren en het positieve effect dat Grespania heeft binnen de gemeenschap te doen toenemen. Grespania is een pionier op het gebied van het ontwikkelen van beleid dat leidt tot milieubehoud, en trouw aan deze betrokkenheid heeft het bedrijf van begin af aan programma's opgestart die milieuvriendelijk zijn, zoals bijvoorbeeld het installeren van waterzuiveringssystemen, het warmtekrachtkoppelingsproject of het ontwerpen van de wandtegelfabriek volgens het concept van afvalvrije productie.

Tevens zijn wij erin geslaagd de Geïntegreerde Milieuvergunning te verkrijgen waarin verklaard wordt dat onze fabrieken uitgerust zijn met de beste milieutechnieken die beschikbaar zijn op het gebied van preventie, evenals de transparantie van de informatie inzake het beheersen van de vervuiling.

In 2010 gingen de handelingen van Grespania op milieugebied verder dan alleen de productieprocessen en werden er producten gelanceerd die een positief milieueffect hebben. Vandaag de dag bestaat het assortiment van Grespania uit vloertegels die het afval dat tijdens werkzaamheden ontstaat tot een minimum reduceren tot aan wandtegels de lucht zuiveren.
U kunt de certificaten downloaden uit de volgende lijst:
medio_ambiente_es.pdf3.00 Mbmedio_ambiente_es.pdf
medio_ambiente_en.pdf3.00 Mbmedio_ambiente_en.pdf
 
 
 
 
goto
29 sql / 2 sqlseo / 0.14571095s.