nieuws

 
nieuwe showroom Grespania
nieuwe showroom Grespania
10 februari 2015
Na een jaar van hard werken heeft Grespania de deuren geopend van de uitgebreide en volledig gerenoveerde expositieruimte in haar fabriek gelegen in Castellón (Spanje) met meer dan 1300m2 expositieruimte, verdeeld in twee ruimtes met verschillende concepten.

In de eerste zone kan de bezoeker verschillende verblijven aandoen, waar ruimtes zijn nagebouwd die voorkomen in woningen, zoals woonkamers, keukens, badkamers …

 


De tweede zone is gewijd aan architecten en interieurontwerpers, een open ruimte van meer dan 500 m2 waarvan de architectuur doet denken aan de structuur van een "loft". Binnen dit kader is er een luxe, modern hotel nagebouwd, de bezoeker kan de kamers daarvan bezichtigen. Op deze manier ontdekt hij de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp en bouw die onze producten bieden, zoals geventileerde gevels, oppervlaktes behandeld met H&C technologie, uiterst dunne, groot formaat porseleinen Coverlam tegels en de meest moderne en aantrekkelijke collecties door en door porseleinen tegels.


Deze nieuwe expositieruimte volgt niet het traditionele concept van "etalage voor keramische producten" en bevindt zich in een zone die zowel de ontwerpende architect als de eindgebruiker inspireren. Om deze reden toont Grespania echte verwerkingen op ware grootte, waar men kan zien hoe de keramische producten gebruikt worden (zowel voor woningen als voor utiliteit), met alle decoratieve elementen die daar bij horen.


Aan het ontwerp van de expositieruimte hebben vele bedrijven uit de wereld van ontwerp en interieur meegewerkt, zoals het architectenbureau Montioliu y Asiocados, en altijd in samenwerking met het team interieurontwerp van Grespania.
 
 
 
 
goto
32 sql / 6 sqlseo / 0.04988909s.