nieuws

 
Grespania investeert in een nieuwe Coverlam fabriek
Grespania investeert in een nieuwe Coverlam fabriek
09 november 2015
 

Grespania S.A. is begonnen met de bouw van een nieuwe fabriek voor de dunne keramische platen die het bedrijf op de markt brengt onder de naam Coverlam.

De nieuwe fabriek wordt neergezet in de gemeente Moncofar in de provincie Castellón en wordt uitgerust met de meest geavanceerde technologieën, waardoor het mogelijk is in de fabriek groot formaat dunne keramische platen tot aan 120x360 cm met een geringe dikte van 3,5 of 5,6 mm te maken.

Deze dunne keramische platen maken het dankzij hun grote formaat en hun bijzondere eigenschappen mogelijk keramiek op een geheel nieuwe manier te gebruiken.Tevens bezitten zij nieuwe esthetische effecten die in de maat lopen met de trends van de meest moderne decoraties. Coverlam kan niet alleen binnen én buiten gebruikt worden als vloer- of wandtegel, maar is ook uitstekend geschikt voor toepassingen als keukenbladen, meubels, geventileerde gevels, enz. De eigenschappen maken dat het product zeer slijtvast is en voortreffelijk bestand tegen hitte, vuur of vorst.De nieuwe fabriek die door Grespania gebouwd wordt gaat ongeveer 30 miljoen euro kosten en creëert 50 nieuwe arbeidsplaatsen. De technologie die Grespania voor deze fabriek gekozen heeft maakt een hoge productiviteit mogelijk en is zeer efficiënt vanuit een energetisch oogpunt. Hierdoor kan het energieverbruik teruggebracht worden, tezamen met de emissies en het afval, die het gevolg zijn van het productieproces.

Deze nieuwe investering van Grespania S.A. is wederom een bewijs dat het bedrijf wil blijven innoveren, zowel op het gebied van productie als op het gebied van technologie, dit zijn belangrijke kernpunten van het bedrijf sinds de oprichting daarvan.

 
 
 
 
goto
32 sql / 6 sqlseo / 0.05153799s.